Detailaanbod

Terug naar overzicht

Adres:Bruine Eikenpage 14, Tiel
Bouwjaar:2018
Woningtype:Tussenwoning
Woonoppervlak:127 m2
Perceeloppervlak:151 m2
Vraagprijs:€ 895,-- per maand
Brochure: PDF Download PDF brochure
 
Foto's:
Klik om deze afbeelding in het groot te bekijken Klik om deze afbeelding in het groot te bekijken

Omschrijving:

Comfortabele tussenwoning type Geelblad bouwnummer 38 en bouwnummer 43

Uniek gelegen op prachtige locatie aan de uiterste oostrand van het plangebied Tiel Passewaaij buurt 7 met vrij uitzicht over de akkers en weilanden. Bruto inhoud 476 m3, woonoppervlak bruto 127 m2, op een perceel van 151 m2. Energiezuinige woning met topgevel, complete keuken, vloerverwarming op de begane grond, dubbele tuindeuren in achtergevel, berging in de tuin, 3 slaapkamers en ruime zolder. Terras in tuin aangelegd, erfafscheidingen in tuin aangebracht.

Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning, dient u te voldoen aan de toewijzingscriteria (zie bijzonderheden) en ons inschrijfformulier welke op de nieuwbouwpagina te vinden is, in te vullen. 

Indeling:

Entree aan voorzijde, toilet met fonteintje, trapkast en meterkast. Keuken aan straatzijde, trapopgang, zithoek aan tuinzijde, dubbele tuindeuren in achtergevel, vloerverwarming, terras aangelegd, inclusief prefab berging en erfafscheidingen.

1e Verdieping:

Overloop, 3 slaapkamers van ruim 16 m2, bijna 11 m2 en ruim 9 m2, badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel, vaste trap naar zolder.

2e Verdieping:

Ruime vrij indeelbare zolder.

Bijzonderheden:

Huurperiode minimaal 1 jaar en 3 maanden borg (uitgangspunt). De huurprijs bedraagt € 895,--. De huurprijs is exclusief gas, water en elektra.

Toewijzingscriteria: uw bruto maandinkomen dient 4 keer de maandhuur te bedragen (3,5 keer is bespreekbaar). Rekenvoorbeeld uitgaande van huurprijs € 895,-- x 4 mnd = € 3.580,--.

Let wel: toewijzing is op basis van gunning verhuurder.

Terug naar overzicht

Contact

F. Verburg
Molenstraat 5
4061 AA Ophemert

Tel: 0344 - 66 20 41

E-mail

    info@fverburg.nl

Aanbod
Bel me


(naam)
(tel)
captcha
(beveiligingscode)
Social  
 
Volg ons op Twitter   Volg ons op Facebook